بنگاه آهن فروشی

بزرگترین تامین کننده میلگرد و تیرآهن، ورق و لوله فولادی با بهترین قیمت در بازار

همانگونه که در مقاله ی پروفیل چیست؟ بررسی کردیم یکی از پرکاربردترین مصالح در صنایع ساخت و ساز انواع مصالح فلزی میباشند. یکی از این مصالح فلزی که در صنعت ساخت و ساز کاربرد گسترده ای دارد و میتوان از آنها در قسمت های مختلف ساخت و ساز استفاده کرد، پروفیل های آلومینیومی هستند.

فرآیند تولید پروفیل

تبدیل ورق های فولادی یا کلاف به روش نورد سرد به محصول نهایی با شکل ها و ابعاد مختلف کار عمده ی کارخانجات لوله و پروفیل میباشد.

در واقع تولید پروفیل های باز یا بسته پس از گذراندن فرآیندی مشخص میباشد. فرآیند تولید پروفیل شامل مراحل زیر میباشد.

تامین مواد اولیه

مواد اولیه مربوط به تولید پروفیل میباشد که در اثر کارخانجات ایرانی انجام میشوند.

هنگام تولید پروفیل باید از ورقی استفاده کرد که از ترکیبات شیمیایی خاص و خواص مکانیکی مناسبی برخوردار باشد تا مشکلی هنگام تولید برای سازنده و در آخر برای مصرف کننده ایجاد نکند.

پس از ورود ورق های فولادی به کارخانه ابتدا وزن آن مشخص شده سپس باتوجه به مشخصات ابعادی در قسمت های مختلف انبار میشود تا وارد پروسه تولید شوند.

برش کلاف به شکل نوار

دستگاه های برش انواع متفاوتی دارد که شامل تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک بوده و با توجه به سفارش مشتری و نحوه بهره برداری قسمت های مختلفی دارا میباشد.

در دستگاه های برش کلاف های خریداری شده به نوارهایی با عرض مشخص بریده می‌شوند. یک دستگاه برش دارای قسمت هایی شامل:

  • گیوتین و قرقره‌های هدایت ورق
  • صاف کننده ورق
  • غلتک‌های تغذیه ورق
  • غلتک‌های جداکننده نوارهای بریده شده
  • نگه‌دارنده نوارها و در آخر نوار جمع کن
  • سیستم بازکننده طوقه‌های کلاف
  • میز حمل کننده
  • قسمت‌های ذخیره کلاف
  • سیستم کنترل کننده کناره برای بهتر تنظیم شدن
  • ذخیره کلاف
  • کلاف گیر
  • اصلی برش

کلاف گیر دستگاهی است که حرکت گردشی دارد و پس از قرارگرفتن کلاف روی آن، شروع به چرخیدن میکند.

سپس بعد از اینکه طوق ها باز شد، سرورق به سمت غلتک های صاف کننده هدایت شده که باعث صاف و تخت شدن ورق میشود.

سرورق ها توسط گیوتین بریده میشود تا در قسمت های بعدی برای جوشکاری اشکالی نداشته باشند.

در این مرحله توسط غلتک های تغذیه، ورق به طرف دو عدد شافت اصلی که دارای محرک میباشند حرکت میکند. تیغه هایی از فولاد بر روی شافت های اصلی قرار دارند که بر روی آنها عملیات حرارتی انجام میشود.

فواصل بین آنها متناسب با عرض نوارهای موردنیاز تنظیم شده، عمل برش در اثر عبور ورق از بین تیغه ها انجام میشود.

ورق های بریده شده به طور دقیق توسط دو عدد شافت جدا کننده هدایت میشوند، بر روی این دو عدد شافت تیغه های کوچکی مستقر شده که سر اولیه نوارها توسط آنها بریده میشوند سپس گیره مخصوصی داخل نوار جمع کن وجود دارند که این تکه های بریده شده در آن درگیر میشوند.

قطر نوار جمع کن، توسط سیستم هیدرولیک چند سانتیمتر باز میشود.

مزیت مرحله ی قبلی در این است که از یک طرف باعث جمع شدن دو لبه گیره و گرفتن سر نوارها شده سپس در پایان زمان تخلیه نوارها با عمل جمع شدن نوارگیر، داخلی‌ترین لایه ورق‌ها جدا میشود.

در آخرین مرحله تخلیه نوارها، با عمل جمع شدن نوارگیر، داخلی ترین لایه ورق ها جداشده و به سهولت میتوان توسط میز متحرک نوارها را در جهت محور اصلی به خارج هدایت کرد.

سپس برای تمام شدن کل طول کلاف، کشیده شدن ورق ها توسط نوار جمع کن ادامه پیدا میکند. نوارها در نهایت نوارها دسته بندی شده و به قسمت‌های مختلف خطوط تولید انتقال پیدا می‌کنند.

تولید لوله و پروفیل

تولید قوطی پروفیل به دو طریق مستقیم و غیرمستقیم انجام میشود. به عنوان مثال پروفیل باز معمولا به روش مستقیم تولید میشود.

فرآیند تولید پروفیل

تولید پروفیل

عموما دستگاه های تولید لوله و پروفیل دارای قسمت هایی از جمله:

  • فرمینگ که از دو قسمت شکل دهنده اولیه و شکل دهنده نهایی تشکیل شده
  • قسمت جوش سر و ته نوار
  • برش یا اره اتوماتیک
  • خمش و پیچش گیر
  • براده برداری
  • شتاب دهنده
  • قسمت های تغذیه نوار
  • قسمت جوش دو لبه پروفیل
  • سایزینگ با تعداد ۴ تا ۶ دروازه
  • سردکن
  • انباره
  • گیوتین
  • میز تخلیه

برای ساخت دستگاه باید توجه کرد که برای ساخت چه تولیداتی و به چه روشی انجام شده است.

این قسمت های نام برده شده در بالا با کمی تغییر از نظر تعداد و اندازه ساخته میشود.

شایان ذکر است که تمام این اعمال گفته شده از شکل دادن به ورق در حال عبور از بین دو قالب بالا و پایین در حال چرخش در دروازه های مختلف تا تولید محصول نهایی بایستی به روش سرد انجام شود.


source: بررسی فرآیند تولید پروفیل

نویسنده: آهن ملل اصفهان ׀ تاریخ: دو شنبه 15 دی 1399برچسب:فرآیند تولید پروفیل,تولید لوله و پروفیل, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 

در صنعت ساختمان سازی قطعات فولادی زیادی استفاده میشود. نبشی و سپری آهنی از پرکاربردترین محصولات فلزی در ساختمان سازی است که هر کدام کاربردهای مخصوص به خود را دارند اما اصولا هر دو قطعه در ساخت درب و پنجره مورد استفاده قرار می گیرند.

ما در این مقاله قصد داریم شما را با تفاوت های دو قطعه ی پر کاربرد در ساختمان سازی به نام های نبشی و سپری آشنا کنیم.

 

 سپری چیست؟

سپری نوعی پروفیل است که به شکل T  انگلیسی در ارتفاع های مختلف تولید  و در بازار عرضه میشود.

سپری معمولا برای اتصال پل ها، ستون ها، خرپا ها، نماهای شیشه ای، ساخت درب و پنجره و غیره استفاده میشود.

این محصول مانند ناودانی به شکل های فابریک و پرسی تولید میشود. که به صورت دوبل یا تک استفاده میشود.

 

سپری ها چه مشخصاتی دارد؟

  • شکل ظاهری: بر اساس جدول استاندارد اشتال سپری ، این محصولات بر اساس ظاهرشان به دو مدل لبه تیز و لبه گرد تقسیم بندی می شوند.
  • انداره: نوع لبه گرد در اندازه 30 تا 140 میلی متر و نوع لبه تیز در اندازه 20 تا 40 میلی متر هستند شایان ذکر است تولید این محصول در ایران با اندازه های متنوعی صورت می گیرد.
  • ضخامت: ضخامت این محصول متنوع است. اصولا ضخامت این محصولات از 0.9 تا 2.5 میلی متر متغیر است. گاها اندازه لبه و اندازه دیواره یکسان است و اندازه لبه محصول نیز بر اساس میلی متر محاسبه می شود مثلا اگر لبه آن 200 میلی متر باشد به آن سپری شماره 20 گفته می شود.
  • طول: طول محصول از 6 متر تا 12 متر متغیر است. اندازه بر اساس نیاز و درخواست مشتری تعیین می گردد.

از خط تولید تا محصول نهایی

مواد خام فولادی که برای ساختن محصولات فولادی است را دلخل کوره های حرارتی ریخته و بعد از رسیدن ه حرارت لازم آن را ب شکل و اندازه ی دلخواه میدهیم وبعد از عبور از قفسه های نورد میانی و نورد پایانی، شکل نهایی را به بازار عرضه میکنیم.

معایب سپری چیست؟

  • مقاومت خمشی سپری پایین است.
  • مشکل در اتصالات  دارد زیرا مقاومت در برابر خم شدن و سطوح مایل به سمت بال کم است.

 

نبشی چیست؟

نبشی نوعی پروفیل است که به شکل L  انگلیسی در ارتفاع های مختلف تولید میشود که سطح دو ضلع آن بر یکدیگر عمود هستند و برای استفاده در انواع سازه های ساختمانی و صنعتی در بازار عرضه میش می شوند که به صورت مرکب یا تکی و بر اساس طول و ضخامت بال ها می توانند در موارد متفاوتی مورد استفاده قرار بگیرند. از این محصول برای انواع اتصالات بهره گرفته می شود از نبشی های خرد شده که اصطلاحا لقمه نامیده می شود نیز می توان در برخی سازه ها مثل سازه های مرتبط با آسانسور استفاده کرد.

نبشی

این محصول مانند ناودانی و سپری به شکل های فابریک و پرسی تولید میشود. که به صورت دوبل یا تک استفاده میشود.

 

در روش پرسی محصول نهایی پس از پرس و شکل دهی آماده می شود به گونه ای که ورقی 6 متری از وسط عرض خم می گردد و به محصول نهایی تبدیل می شود. در نوع فابریک محصول نهایی از خط تولید خارج می گردد و نیازی به مرحله پرس و شکل دهی نیست.

نبشی هایی از جنس گالوانیزه نیز در بازار موجود است. این نوع از محصول با روی پوشش داده می شود تا از زنگ زدگی مصون بماند. از این محصول در مواردی که احتمال خوردگی و زنگ زدگی آهن بالا باشد، استفاده می شود.

مقایسه کلی نبشی و سپری

  • هر دو محصول به شیوه های پرسی و فابریک تولید می شوند.
  • قطعات خرد شده هر دو محصول، لقمه نامیده می شود.
  • نبشی و سپری در شکل ظاهری متفاوت هستند.
  • هر دو برای اتصالات در سازه های ساختمانی استفاده می شوند.

 


source:تفاوت نبشی و سپری چیست؟

 
نویسنده: آهن ملل اصفهان ׀ تاریخ: شنبه 6 دی 1399برچسب: نبشی, سپری, ساختمان سازی, پروفیل, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 

پی یا فونداسیون

پی یا فونداسیون یک ساختمان یک موضوع مهم و اساسی است و برای انتقال بار ساختمان به زمین در سازه ها کاربرد دارد. در این مقاله با نحوه ی میلگرد گذاری فونداسیون و انواع پی آشنا میشویم.

 

وظایف پی یا فونداسیون

هدف ازپی ریزی ساختمان انتقال بار ساختمان به زمین است تا از نشست بیش از حد ساختمان جلوگیری کند، بر اثر بار وارد شده از سمت ساختمان در خاک زیر ساختمان شکست ایجاد نشود و از سقوط ساختمان در اثر وارد شدن نیروهای جانبی جلو گیری کند.

محل مناسب برای پی ساختمان

یکی از اصول اولیه مهمی که باید در ابتدا به آن توجه کنید، زمینی است که می‌‌خواهید ساختمان را در آن بسازید. زمین نامناسب برای ساخت ممکن است که در آینده خطرات جانی و مالی به همراه داشته باشد.

اصل دیگری که نباید آن را فراموش کنید، نوع خاک است.

در اکثر مکان‌های شهر خاک برای ساخت‌وساز مناسب است و می‌توان اقدام به ساختمان‌سازی کرد، اما در برخی از مکان‌ها، خاک قابل آن محل قابل ساخت‌وساز نیست .

طی آزمایشاتی که از آن خاک انجام می‌شود، کارشناسان تشخیص می‌دهند که این خاک به مرور زمان نشست می‌کند و باعث خراب شدن ساختمان می‌شود.

قبل از ساختمان سازی باید محلی که در آن میخواید ساختمان خود را بنا کنید، سطح فوقانی آن پایین تر از سطح یخبندان باشد و سطح تحتانی بالاتر از عمق ایستایی باشد.

عمق یخبندان پایین ترین عمقی است که در آن آب و هوا و رطوبت خاک در سرمای ناشی از سردترین روز سال یخ می زند و این مقدار با اقلیم مشخص می شود.

انواع قالب‌بندی از جهت مصالح

  • قالب‌بندی چوبی: برای ساخت قطعات بزرگ‌تر استفاده می‌شود.
  • قالب‌بندی فلزی: استحکام بیشتری دارد و دفعات بیشتری استفاده می‌شود.
  • قالب‌بندی آجری: از لحاظ سرعت کار و اقتصادی بودن به‌صرفه است.

میلگرد گذاری یا آرماتور گذاری

بتن در برابر نیروهای کششی و برشی به تنهایی جوابگو نیست و ضعیف است، لذا بتن را با بتن تقویت میکند.

نحوه ی میلگرد گذاری متفاوت است که در ادامه با برخی از آن ها آشنا میشوید.

نحوه میلگرد گذاری پی منفرد:

با توزیع فشار در خاک زیر پی و توزیع فشار در زیر پی وابسته به نوع خاک و سختی پی دارد.جهت سهولت قالب بندی در پای ستون اجرا می شود.

اصول اولیه پی‌ریزی

در پی‌ریزی اصول اولیه خود را دارد که باید آن‌ها را رعایت کنید و در صورت رعایت نکرد، در ادامه پروژه خود به مشکل بر خواهید خورد.

عمق ایستا

اصل دیگر در فونداسیون ساختمان عمق پی است. این اصل را اکثر ساختمان‌سازان رعایت می‌کنند. در ساختمان‌سازی باید عمق پی ساختمان باید از عمق ایستایی بیشتر باشد. عمق ایستایی همان سطح دریا است. و این عمق در هر ساختمان فرق می‌کند و باید محاسبه شود.

عمق یخبندان

شاید برای شما سؤال باشد که یخبندان چه ربطی به ساختمان دارد. بر اساس تحقیق‌هایی که انجام شده در فصل زمستان زمانی که خاک مرطوب شروع به یخ زدن می‌کند، در خاک پی ساختمان حدود 8 درصد از عمق افزایش می‌یابد و هر چیزی که روی خاک وجود دارد را جابه‌جا می‌کند. البته این عدد برای هر کشور متفاوت است. این عدد را سازمان مقررات ملی ساختمان هر کشور بیان می‌کند. این عدد به سانتی‌متر در نقاط مختلف کشور ایران بین 28 تا 40 سانتی‌متر است.

انتخاب مهندس

شما این کار را باید قبل از شروع پی‌ریزی انجام دهید. یک مهندس خوب می‌تواند در روند اجرای فونداسیون نقش پررنگی داشته باشد. به‌طور مثال می‌تواند برای انتخاب مصالح مناسب برای اجرای پی‌ریزی به شما کمک کند. برای انتخاب یک مهندس خوب می‌توانید به پیشنهادهای آن‌ها برای ساخت ساختمان توجه کنید و بهترین پیشنهاد را قبول کنید.

ستون‌ها

اگر می‌خواهید یک ساختمان خوب و محکم داشته باشید باید تعداد ستون‌های ساختمان را در نظر بگیرید. در یک ساختمان کوچک معمولاً از نه ستون ایستا استفاده می‌شود و با توجه به متراژ و طبقات ساختمان تعداد ستون‌ها نیز تغییر می‌یابد.

کیفیت مصالح

این اصل ساختمان‌سازی را هر کسی می‌داند، چه متخصص ساختمان‌ساز و چه یک فرد عادی. در ساختمانی که ساخته می‌شود، باید از بهترین مصالح استفاده شود تا خرابی به بار نیاید. همچنین باید از کیفیت مصالح  در پی‌ریزی ساختمان نیز مطمئن شوید که ساختمان شما از پایه محکم و با اساس ساخته شود.

لایه‌های فونداسیون

لایه‌های هر پی با یکدیگر متفاوت هستند و مواد آن‌ها نیز با یکدیگر متفاوت است. برای اینکه بتوانید بیش‌ترین بهره را از لایه‌های فونداسیون ببرید باید از بهترین مصالح برای ساخت آن‌ها استفاده کنید. لایه‌هایی که در ادامه به شما می‌گوییم در برخی از پی‌ها وجود دارد و ممکن است یک یا دو مورد آن‌ها در پی‌های دیگر وجود نداشته باشد.

  • اولین لایه برای ساخت یک پی خوب یافتن زمین مناسب میباشد
  • لایه بعدی استفاده از بتن مگر یا بتن خاص دیگر است.
  • در لایه بعد از بتن اصلی مورد استفاده قرار میگیرد.
  • در مرحله بعد نوبت به قرار دادن صفحه‌های زیر ستون است.
  • در لایه بعدی باید آرماتورها را در داخل پی قرار دهید.
  • در مرحله بعد باید بولت‌ها را قرار بدهید.
  • و نهایتا در مرحله آخر رامکا استفاده میگردد.

source:پی ساختمان یا فونداسیون چیست و دلیل استفاده ی آن چیست؟

 
نویسنده: آهن ملل اصفهان ׀ تاریخ: شنبه 29 آذر 1399برچسب:پی ریزی, فونداسیون, آهن, ساختمان سازی, آرماتور بندی, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 

 

محاسبه ی وزن میلگرد

محاسبه ی قیمت روز میلگرد براساس وزن میلگرد استفاده شده در هر بندیل میلگرد محاسبه میشود و محاسبه ی وزن میلگرد یک فرمول منحصر به فرد خود را دارد و بسیاربرای پروژه های عمرانی حائز اهمیت میباشد و بر این اساس وزن و طول مقدار مورد نیاز میلگرد را مشخص میکنند.

 

محاسبه ی وزن میلگرد

فروش میلگرد بر اساس وزن صورت می گیرد و برای تعیین دقیق وزن میلگرد مورد نیاز باید فرمول محاسبه وزن بر اساس مقیاس طول را مد نظر قرار داد.

 

برای محاسبه میزان میلگرد مورد نیاز ساختمان از دو روش محاسبه کلی و محاسبه دقیق بر اساس متراژ مورد نیاز استفاده می شود.

محاسبه کلی

در روش محاسبات کلی به ازای هر متر مربع 40 تا 60 کیلوگرم میلگرد در نظر گرفته میشود که به هیچ عنوان روش درست و مقرون به صرفه ای نیست. زیرا میزان هدر رفتن میلگرد در پروژه بسیار زیاد است.

محاسبه دقیق

بهترین روش، روش دقیق محاسباتی وزن میلگرد است با استفاده از جدول لیستوفر و جدول اشتال محاسبه میشود.

فرمول محاسبه دقیق میلگرد مورد نیاز ساختمان به صورت زیر است:

نتیجه گیری

بنابراین برای محاسبه ی قیمت میلگرد باید از وزن هر بندیل میلگرد اطلاع داشته باشیم و با استفاده از فرمول وزن، قیمت بندیل میلگرد را محاسبه کنیم.

 


source:نحوه ی محاسبه ی قیمت میلگرد

 
نویسنده: آهن ملل اصفهان ׀ تاریخ: شنبه 29 آذر 1399برچسب:محاسبه قیمت میلگرد, آهن, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 

 

توری حصاری

حفاطت از محل زندگی و ایجاد امنیت یکی از مهمترین دغدغه های انسان از ابتدای بشریت تا الان است. وسایل و امکانات گوناگونی بدین منظور ابداع شده است. فنس طوری و توری حصاری یکی از این امکانات است که برای ایجاد امنیت از آن استفاده میشود.

 

توری حصاری زنجیری چیست؟

 یکی از مهمترین نوع توری حصاری، توری حصاری زنجیری است. توری حصاری زنجیری، محبوبیت بالایی دارد، زیرا مقاومت بالا و قابلیت نصب آسان دارد و امنیت بالایی نسبت به بقیه ی توری ها دارد. در توری حصاری زنجیری از عرض سیم ها وصل میشوند. دلیل نام گذاری این نوع توری، نوع بافت آن است. از دیگ مزایای این نوع توری، مقاومت بالای آن در برابر رطوبت است و عمر بالایی دارد. این قابلیت به خاطر استفاده از گالوانیزه ی گرم با روکش روی میباشد.

مشخصات توری زنجیری

توری حصاری زنجیری در جاهایی مانند فضاهای ورزشی، مراکز نظامی، فرودگاه ها ، مرز بندی املاک شخصی و …استفاده میشود.

مجموعه ی آهن ملل مناسب ترین توری حصاری کارخانه ها و برند های مختلف را به مشتریان ارائه می کند.

ارتفاع رول های توری حصاری زنجیره ای میتواند بنا به نیاز و درخواست مشتری بین 5 تا 25 متر و با عرض 50 سانتیمتر تا 4 متر تولید شود. ضخامت مفتول می تواند  4 میلی متر ،  3.50 میلی متر،  3 میلی متر ،  3.8 میلی متر ،2.5 میلی متر و  2.41 میلی متر باشد که بستگی به نوع انتخاب و نیاز مشتری میباشد.

معرفی توری پرسی

توری پرسی ظاهر توری پرسی مربع و مستطیل است و به صورت سیم بافته شده میباشد. ابعاد سیم مفتولی این نوع توری از سیم های سخت صنعتی در ابعاد ۲ میلی متر تا ۶ میلی متر ، و به قطر ۳ تا ۵ میلی‌متر است. این شکل توری که با موج دادن سیم های فلزی تولید می شود ، معمولاً از جنس آهن و گالوانیزه است که پس از آن این مفتول ها بصورت کنگره و دنده دنده شده در می آید و در پایان توسط دستگاهی، در ابعاد ۲×۱۱ بصورت تار و پود بافته می شود.از این نوع توری معمولاً  می توان جهت حصارکشی ، حفاظ بندی در و پنجره ، قفس حیوانات ، مش بندی ، ساختمان سازی استفاده کرد.

 

کاربرد توری پرسی:

این نوع از توری پرسی ها در نرده کشی دور پارک ها، بلوار ها، ترمینال ها، منازل ویلایی و غیره مورد استفاده قرار میگیرد. از دیگرد کاربرد های توری پرسی میتوان به حفاظ بندی در و پنجره، مش بندی، ساختمان سازی و غیره اشاده کرد. این توری به عنوان فنس هم قابل استفاده است. توری پرسی گالوانیزه نسبت به توری پرسی آهنی کاربرهای بیشتری دارد.

همچنین این توری به عنوان فنس و یا فیلتر در بسیاری از صنایع کاربر دارد. توری پرسی سنگین در معادن، کارخانه زغال سنگ، ساختمان سازی و دیگر صنایع مربوطه مورد استفاده قرار می گیرد. توری پرسی سبک نیز به عنوان فیلتر در صنعت مواد غذایی کارایی فراوانی دارد.

 


source:تفاوت توری حصاری زنجیری و توری پرسی

 
نویسنده: آهن ملل اصفهان ׀ تاریخ: شنبه 29 آذر 1399برچسب:توری حصاری, توری, توری پرسی, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 

 

تفاوت تسمه و ورق

تسمه آهنی و ورق از محصولاتی هست که در صنعت ساختمان سازی استفاده میشود. هر دو به شکل صفحه های برش داده شده در انواع مختلف و جنس های گوناگون در بازار عرضه میشود. قبل از خرید بهتر است با تفاوت این دو محصول آشنا شوید. 

 

تعریف تسمه و کاربرد آن

تسمه برشی از سطح مقطع فلزی است. تسمه به صورت برش هایی صاف و یکسان است که روی ورق شکل داده میشود. این محصول به دسته های مختلفی تقسیم میشود که مهمترین و پر کاربرد ترین آن ها نوع آهنی است. نوع آهنی آن به دوصورت تولید میشود:

  1. نوردی
  2. ماشین کاری

در روش نوردی از ضایعات آهن ذوبی است و در اندازه های متفاوتی تولید و در بازارعرضه میشود. اندازه هم معمولا بین 4 تا 7 متر متغیر است.

در روش ماشن کاری ورق ها به صورت یکدست و درجه یک و مرتب تولید میشود و در آخر لبه های آن ها با استفاده از ماشین آلات خاص میسایند و گرد میکنند.

تسمه ماشین کاری

کاربرد تسمه در صنعت و ساختمان سازی

تسمه در جنس های مختلفی مانند آهن، فولاد، آلومینیوم، آلیاژی، گالوانیزه و غیره تولید میشود. برای جاهایی که استحکام بالا و مقاومت مهم است، نوع فلزی استفاده میشود. این محصول در بسته بندی صنایع گوناگونی مثل ترابری، پروفیل ، صنایع فلزی، شیشه، چوب، MDF، کارخانجات تولیدی، موزاییک و…کاربرد دارد. گریتینگ یکی از محصولات پرکاربرد و نوعی شبکه ی فولادی میباشد.

این محصول ویژگی های خاصی مانند مقاومت بسیار بالا، زیبایی ظاهری، قیمت پایین تر نسبت به محصولات مشابه خود، امکان عبور هوا و نور و… دارد که آن را به مطلوب ترین گزینه ها برای استفاده در موارد ساختمانی و صنعتی تبدیل کرده است. این محصول در مواردی که به مقاومت بالا نیاز است، مورد استفاده قرار می گیرد مانند:

  • پله های کارخانجات
  • پله سازی در ساختمان ها
  • پوشش کف
  • و…

ورق چیست؟ کدام نوع از آن بهتر است؟

ورق از فلزات آهنی و غیر آهنی مانند فولادهای ضد زنگ، فولاد ساختمانی یا آلیاژهایی مثل برنج، مس، آلومینیوم و… ساخته می شود. محصولات به صورت ورقی تولید و و در بازار عرضه می شوند. هر کدام ویژگی های خاص خود را دارد و بر اساس نوع ساختار و فیزیک، هر کدام در حوزه های متنوعی استفاده میشود که این محصولات انواع متفاوتی دارند. مثل:

  • گالوانیزه: که سطح آن با فلز روی پوشش داده شده است.
  • رنگی: سطح آن ها با رنگ های مختلف زینت داده شده است.
  • سیاه: روی آن صیقلکاری انجام نشده و اکسید سطح آن را پوشانده است.
  • آجدار: این نوع از محصول حاصل شکل دهی مدل های ST37 و ST52 است و سطح آن آجدار می باشد.
  • اسید شویی: مشابه نام آن، فلزی که وارد استخر اسید شده و ناخالصی های آن حذف می گردد.
  • فولادی: محصولی که از جنس فولاد تهیه شده است.
  • کرکره: از ابتدایی ترین نوع می باشد و برای سقف شیروانی و چنین مواردی کاربردی است.
  • روغنی: ورق سیاه با حذف ناخالصی و روش نورد سرد به روغنی تبدیل می شود.

ورق چیست؟

این محصولات در اندازه ها و ضخامت های متفاوت در بازار عرضه میشوند. و ضخامت آنها در سه سطح نازک، متوسط و ضخیم تقسیم میشود. نوع نازک ضخامتی 0.1 تا 2.75 میلی متر، نوع متوسط ضخامتی حدود تا 4.75 میلی متر و نوع ضخیم ضخامت 5 میلی تری به بالا دارد.

 

این محصولات از لحاظ سطح نیز تنوع دارند و در انواع آج دار، صاف، خش دار و… ارائه می شوند. کاربرد این محصولات در صنایع نیز متنوع است به عنوان مثال در موارد زیر مورد استفاده قرار می گیرند:

خودروسازی و صنایع حمل ونقلی، ساخت سطح های فلزی،تانکر سازی،صنایع دریایی و کشتی سازی،انواع سازه های هوایی و هواپیماسازی،لوازم خانگی،ساخت مخازن و غیره.

مقایسه کلی دو محصول

  • تسمه آهنی در جاهایی که مقاومت و استحکام بالا نیاز باشد استفاده میشود.
  • هر دو محصول به روش نورد کاری تولید می شوند.
  • تسمه و ورق هر دو محصول گوناگون هستند.
  •  تسمه آهنی در ساختمان سازی و ورق در صنایع کاربرد دارد.
  • اندازه و ضخامت های هر دو محصول مختلف هستند.
  • هر دو محصول از جنس فلزهای آهنی و غیر آهنی تهیه و عرضه می شوند.

source:تفاوت تسمه آهنی و ورق و موارد استفاده ی آن ها

 
نویسنده: آهن ملل اصفهان ׀ تاریخ: شنبه 29 آذر 1399برچسب:تسمه آهنی, ورق گالوانیزه, ورق, ضایعات آهنی, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

در صنایع یکی از پرکاربردترین آلیاژها، فولاد میباشد. فولاد کاربرد بسیاری در زمینه تجهیزات صنعتی و ساختمان سازی دارد همچنین فولاد انواع و روش های مختلفی برای ساخت دارد. فولاد دمشقی یکی از انواع فولاد میباشد، در گذشته این فولاد در دمشق خرید و فروش میشد پس ممکن است که به این دلیل اسم این نوع فولاد، فولاد دمشقی نامیده میشود.

یکی از کاربرد دیگر فولاد دمشقی استفاده برای ساخت ابزار مختلف به خصوص چاقو میباشد که معروف ترین نوع چاقو میباشد که طرفداران بی شماری دارد.

فولاد دمشقی چیست؟

فولاد دمشقی به دلیل زیبایی ظاهری که دارد مورد توجه بسیاری از صنعتگران قرار میگیرد بنابراین یکی از بهترین و معروفترین نوع فولاد میباشد.

این فولاد طرح هایی تیره، روشن و موج دار دارد به همین دلیل ظاهری خاص دارد.

فولاد دمشق غیر از زیبایی به علت استحکام، انعطاف پذیری بالا، مقاومت به ضربه و قابلیت تیز بودن بسیار ارزشمند میباشد.

فولاد دمشق چیست؟

فولاد دمشق چیست؟

وسایل ساخته شده توسط فولاد دمشق نسبت به اجناس ساخته شده با آهن از کیفیت بالاتری برخوردار میباشد.

 اما لازم است بدانید که در قرن 19 فولادهای پرکربنی ساخته شده که توسط فرآیند بسمر از کیفیت فولاد دمشق پیشی گرفته ولی همچنان برای دوره خود یک فولاد برجسته میباشد.

فولاد دمشقی فرآیند ساخت بسیار دشواری دارد به همین علت در مقایسه با بقیه انواع دیگر فولاد قیمت گرانتری دارد.

فولاد دمشق چندین فرآیند ساخت دارد که یکی از روش های ساخت آن با قرار دادن ورق های فولادی و جوش دادن آنها با فرآیند خاصی انجام میشود.

برای دوام بیشتر این فولاد لازم است که از رطوبت دور بماند و همیشه تمیز باشد تا دوام بیشتری داشته باشند.

انواع فولاد دمشق

فولاد دمشق در دو نوع تولید میشود:

  • فولاد دمشقی ریخته گری
  • فولاد دمشقی با الگوی جوش داده شده

فولاد دمشقی ریخته گری

روش اصلی ساخت این فولاد به صورت ناشناخته میباشد.

شایان ذکر است که فعالان این حوزه برای کپی و شبیه سازی فولاد دمشقی تلاشهایی  انجام داده اند اما به علت تفاوت در مواد خام اولیه و تفاوت در تکنیک ساخت موفقیت چندانی نداشتند که روش های ساخت نسخه اصلی را بتوانند به دست بیاورند.

از ماده ای به اسم ووتز، فولاد دمشقی ساخته میشود. این ماده نوعی فولاد میباشد که بیش از 2000 سال پیش در هند ساخته میشد.

با ذوب شدن آهن و فولاد به همراه ذغال سنگ با حداقل اکسیژن ووتز تولید میشود. در این شرایط فلز کربن از ذغال سنگ جدا میشود.

فولاد دمشقی با الگوی جوش داده شده

امروزه اگر از بازار فولاد دمشقی خریداری کنید این فولاد صرفا دارای الگوی موج دار تیره و روشن میباشد اما این فولاد دمشقی نیست و با سایش میتواند از بین برود.

امروزه چاقوها از فولاد دمشقی با الگوی جوش داده شده، ساخته میشود و بسیاری از خواص فولاد دمشق را دارد.

چاقوی فولاد دمشق

چاقوی فولاد دمشق

آهن و فولاد در این روش کنار هم قرار میگیرد و در دمای بالا به وسیله یک چکش آنها را فورج میکنند تا اتصال آنها برقرار شود.

برای جلوگیری از نفوذ اکسیژن، محل اتصال توسط یک فلاکس آب بندی میشود.

فرآیند تولید فولاد دمشق

ساخت فولاد دمشقی روش های زیادی دارد که از هر منطقه به منطقه ی دیگر متفاوت میباشد.

رایج ترین روش ساخت فولاد دمشقی جوش دادن فولاد بر روی هم دیگر میباشد. در ادامه به بررسی مراحل مختلف ساخت این فولاد میپردازیم.

مراحل ساخت فولاد دمشق شامل:

  • تهیه ورق به تعداد مورد نیاز
  • جوشکاری دیسک‌ های فولادی
  • کشش و صاف کردن یا نورد بلوک یکپارچه

میباشد. که در ادامه به صورت مختصر درباره هریک شرح میدهیم.

تهیه ورق به تعداد مورد نیاز

ابتدا برای ساخت فولاد دمشقی، تعدادی ورق فولادی یا دیسک فولادی روی هم قرار میگیرند.

این دیسک ‌ها باید به‌ صورت یکی در میان سخت و نرم میباشند که منظور از سخت و نرم میزان کربن و نیکل درون آنها میباشد.

شایان ذکر است که ورق های با محتوای کربن بیشتر در مقایسه با ورق های نیکل دار سخت تر میباشند.

تعداد ورق ها بسته به اندازه تیغه ای که تولید میشود متغیر میباشد و رقم ثابتی نیست.

جوشکاری دیسک‌ های فولادی

برای ایجاد بلوک لایه لایه، به صورت یکی در میان دیسک های سخت و نرم را در کوره قرار داده میشود تا با ایجاد گرمای زیاد به هم متصل شوند.

بلوک حاصله سپس طوری کوبیده میشود که نازک تر شود و دیسک ها به هم جوش خورده و یکپارچه شوند.

بلوک هربار در کوره قرار گرفته باشد با شار جوشکاری قبل از سرد شدن پوشانده میشود.

شار جوشکاری را روی بلوک داغ ریخته میشود تا ذوب شده و به همه لایه ‌های فولاد نفوذ کند‌.

هنگام ساخت فولاد دمشقی، استفاده از شار جوشکاری بسیار حائز اهمیت میباشد زیرا با نفوذ به تمام لایه ها از اکسیداسیون و زنگ ‌زدگی فولاد جلوگیری میشود.

کشش و صاف کردن یا نورد بلوک یکپارچه

در این قسمت بلوک یکپارچه تحت حرارت زیاد قرار گرفته تا نورد شود.

هنگامیکه طول بلوک یکپارچه دو برابر شد آن زا از وسط دو نیم میکنند سپس مرحله ی دوم بار دیگر اتفاق میفتد.

بلوک چندین بار تحت عملیات نورد و برش قرار میگیرد تا به شکل مورد نظر در آید.

یک بلوک پنج لایه اگر به عنوان مثال شش بار تحت عملیات برش و نورد قرار گیرد یک فولاد دمشق با 320 لایه برای ما تولید میکند.


source:فولاد دمشقی، از معرفی تا فرآیند تولید آن

نویسنده: آهن ملل اصفهان ׀ تاریخ: چهار شنبه 26 آذر 1399برچسب:فولاد دمشقی,فولاد دمشق,انواع فولاد دمشق,فرآیند تولید فولاد دمشق, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

امروزه از فولاد در اکثر سازه های ساختمانی استفاده میشود. عملیات حرارتی بر روی فولاد، انواع مختلفی دارد که یکی از آنها نرماله کردن فولاد میباشد.

عملیات حرارتی برای ایجاد تغییراتی در خواص شیمیایی، مکانیکی و متالوژیکی فولاد در جهت بهینه ‌سازی آن برای مصرف میباشد.

نرماله کردن فولاد چیست؟

عملیات نرماله کردن فولاد سبب ریزدانه کردن فولاد و یکنواخت کردن ساختار آن میشود.

اهمیت نرماله کردن فولاد

از انواع عملیات حرارتی فولاد به عنوان پایه برای عملیات حرارتی بعدی استفاده میشود.

اهمیت نرماله کردن فولاد

اهمیت نرماله کردن فولاد

نرماله کردن فولاد میتواند عیوبی را که طی عملیات قبلی در سطح یا درون قطعه فولادی ایجاد شده است را از بین ببرد به همین علت این فرآیند اهمیت زیادی دارد.

فرآیند نرماله کردن فولاد به شرح زیر میباشد:

قطعه فولادی در ابتدا حرارت داده میشود و بعد اجازه میدهند که به آرامی در هوای آزاد سرد شود.

برای نرماله کردن فولاد درجه حرارت به اندازه 50 درجه سانتی گراد و بالاتر از A3 میباشد.

دمای حرارت اگر بالاتر از میزان گفته شده باشد فولاد دانه درشت تر شده و از خواص آن کاسته میشود.

عملیات نرماله کردن به علت دانه ریز کردن فولاد (نه دانه درشت کردن آن) مورد استفاده قرار میگیرد.

فولاد با این درجه تا زمانی حرارت داده میشود که ساختار آن به آستنیت تبدیل شود.

فرآیند نرماله کردن فولاد

فرآیند نرماله کردن فولاد

شایان ذکر است که در عملیات حرارتی نرماله کردن، ناهمواری ‌ها و تنش‌ های داخلی در قطعه مورد نظر، تعدیل میشود.

برای سرد کردن قطعه در این فرآیند، قطعه مورد نظر به جای کوره در هوای آزاد در دمای اتاق یا هوای ساکن سرد شود.

هر اندازه حجم و ضخامت قطعه بیشتر باشد سرعت سرد کردن را باید بالا برد.

این عملیات حرارتی را میتوان به عنوان عملیات نهایی و یا مقدمه ای برای یک سری عملیات دیگر در نظر گرفت.

به عنوان مثال میتوان از آن به ‌عنوان عملیاتی برای رفع عیوب حاصله از عملیات قبلی روی قطعه استفاده کرد یا اول با این عملیات قطعه را یکنواخت و دانه ‌ریز کرد و بعد به مرحله ماشین‌ کاری یا سخت ‌کاری سپرد.

نکات مهم برای عملیات نرماله نکردن فولاد

  • قطعات با شکل های پیچیده یا خیلی بزرگ بهتر است نرماله نشود چون هنگامی که قطعه مورد نظر اندازه بزرگی داشته باشد، سطح آن هنگام سرد شدن به سرعت سرد شده و شکل میگیرد درحالیکه مغز آن هنوز سرد نشده است.

در این قسمت اگر بخواهیم برای قطعه حجیم از عملیات نرماله کردن استفاده کنیم باید اجازه بدهیم گرما از مغز قطعه به بیرون هدایت شود و زمان بیشتری برای سرد شدن مغز قطعه در نظر بگیریم تا میزان تنش ‌های احتمالی کاهش یابد.

  • هنگامیکه مغز قطعه از فاز Y به A سرد و تبدیل میشود، مغز قطعه تمایل به افزایش حجم دارد که چون سطح قطعه کاملا شکل گرفته فضایی برای افزایش حجم قطعه وجود ندارد که این موضوع باعث میشود در قطعه تنش به وجود آید.
  • دقت کنید که از فولادهای آلیاژی برای عملیات نرماله کردن استفاده نشود چون در قطعات نازک و کوچک سرعت سرد شدن بالاتر میباشد به همین علت ممکن است به جای ساختارهای تعادلی فریت و پرلیت، ساختارهای غیر تعادلی مارتنزیت و بینیت ایجاد شود.

مزایای نرماله کردن فولاد

مزایای نرماله کردن فولاد

مزایای نرماله کردن فولاد

نرمالیزه کردن فولاد همانند عملیات های حرارتی دیگر مزایایی دارد که برخی از این مزایا شامل:

  • ریز کردن دانه ها
  • بالا بردن میزان انعطاف پذیری
  • ارتقا قابلیت و امکان ماشینکاری
  • یکنواخت کردن بیشتر موادتشکیل دهنده آلیاژی
  • یکنواخت کردن ریز ساختار

کاربرد نرماله کردن

این فرآیند کاربردهای مفیدی در زمینه صنعت دارد که شامل:

  • در صنعت ممکن است قطعاتی وجود داشته باشد که مقاطع یکسانی ندارند و چون در هر قسمت سرعت سرد شدن متفاوت میباشد دچار ساختار یکنواختی نمیباشند.

عملیات نرماله کردن در این موارد میتواند یک ساختار منسجم تر و یکنواخت تر ایجاد کند.

  • گاهی دانه ها در عملیات نورد گرم در جهت نورد گرم دچار کشیدگی میشود و در قسمت های مختلف خواص قطعه متفاوت میباشد.

عملیات نرماله کردن برای یکنواخت سازی قطعه بسیار کمک میکند.

  • دانه های قطعه در فولادهای ریخته گری درشت میباشد و دارای فریتی است که به صورت سوزنی شکل میباشد.

این عملیات حرارتی ساختار ریزدانه خوبی را ایجاد میکند.

تفاوت نرماله و آنیله کردن فولاد

این دو عملیات شباهت بسیاری دارد ولی در برخی موارد متفاوت میباشد که این موارد شامل:

  • در فرآیند نرماله کردن دمای گرمادهی در مقایسه با آنیله کردن بالاتر میباشد که محصول تولیدی آن یکنواخت تر و حلالیت بیشتری دارد.
  • در فرآیند آنیله کردن قطعه فولادی در درون کوره سرد شده ولی در فرآیند نرماله کردن، قطعه فولادی در هوای آزاد و خارج از کوره سرد میشود.
  • در عملیات حرارتی نرماله کردن فولاد حاصل دانه ریزتر از فولاد حاصل از عملیات آنیله کردن میباشد.
  • فولاد حاصل از عملیات نرماله شده در مقایسه با فولاد آنیله شده دانه ریزتر میباشد که سبب گردیده استحکام آن افزایش یابد.
  • فولاد نرماله شده انعطاف پذیری پایین تری نسبت به فولاد آنیله شده دارد.
  • از عملیات آنیله کردن برای از بین بردن تنش های حاصل از نورد سرد استفاده میشود در صورتی که از عملیات نرماله کردن برای بهبود ساختاری قطعاتی استفاده میشود که تحت نورد گرم و کشش بوده اند.

source:بررسی فرآیند عملیات حرارتی نرماله کردن فولاد

نویسنده: آهن ملل اصفهان ׀ تاریخ: سه شنبه 25 آذر 1399برچسب:نرماله کردن فولاد,اهمیت نرماله کردن فولاد,فرآیند نرماله کردن فولاد,مزایای نرماله کردن فولاد, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 

توری حصاری

توری حصاری زنجیری چیست؟

 یکی از مهمترین نوع توری حصاری، توری حصاری زنجیری است. توری حصاری زنجیری، محبوبیت بالایی دارد، زیرا مقاومت بالا و قابلیت نصب آسان دارد و امنیت بالایی نسبت به بقیه ی توری ها دارد. در توری حصاری زنجیری از عرض سیم ها وصل میشوند. دلیل نام گذاری این نوع توری، نوع بافت آن است. از دیگ مزایای این نوع توری، مقاومت بالای آن در برابر رطوبت است و عمر بالایی دارد. این قابلیت به خاطر استفاده از گالوانیزه ی گرم با روکش روی میباشد.

مشخصات توری زنجیری

توری حصاری زنجیری در جاهایی مانند فضاهای ورزشی، مراکز نظامی، فرودگاه ها ، مرز بندی املاک شخصی و …استفاده میشود.

 

ارتفاع رول های توری حصاری زنجیره ای میتواند بنا به نیاز و درخواست مشتری بین 5 تا 25 متر و با عرض 50 سانتیمتر تا 4 متر تولید شود. ضخامت مفتول می تواند  4 میلی متر ،  3.50 میلی متر،  3 میلی متر ،  3.8 میلی متر ،2.5 میلی متر و  2.41 میلی متر باشد که بستگی به نوع انتخاب و نیاز مشتری میباشد.

معرفی توری پرسی

توری پرسی ظاهر توری پرسی مربع و مستطیل است و به صورت سیم بافته شده میباشد. ابعاد سیم مفتولی این نوع توری از سیم های سخت صنعتی در ابعاد ۲ میلی متر تا ۶ میلی متر ، و به قطر ۳ تا ۵ میلی‌متر است. این شکل توری که با موج دادن سیم های فلزی تولید می شود ، معمولاً از جنس آهن و گالوانیزه است که پس از آن این مفتول ها بصورت کنگره و دنده دنده شده در می آید و در پایان توسط دستگاهی، در ابعاد ۲×۱۱ بصورت تار و پود بافته می شود.از این نوع توری معمولاً  می توان جهت حصارکشی ، حفاظ بندی در و پنجره ، قفس حیوانات ، مش بندی ، ساختمان سازی استفاده کرد.

 

کاربرد توری پرسی:

این نوع از توری پرسی ها در نرده کشی دور پارک ها، بلوار ها، ترمینال ها، منازل ویلایی و غیره مورد استفاده قرار میگیرد. از دیگرد کاربرد های توری پرسی میتوان به حفاظ بندی در و پنجره، مش بندی، ساختمان سازی و غیره اشاده کرد. این توری به عنوان فنس هم قابل استفاده است. توری پرسی گالوانیزه نسبت به توری پرسی آهنی کاربرهای بیشتری دارد.

همچنین این توری به عنوان فنس و یا فیلتر در بسیاری از صنایع کاربر دارد. توری پرسی سنگین در معادن، کارخانه زغال سنگ، ساختمان سازی و دیگر صنایع مربوطه مورد استفاده قرار می گیرد. توری پرسی سبک نیز به عنوان فیلتر در صنعت مواد غذایی کارایی فراوانی دارد.


source:تفاوت توری حصاری زنجیری و توری پرسی

 
نویسنده: آهن ملل اصفهان ׀ تاریخ: دو شنبه 24 آذر 1399برچسب:حصاری, توری, توری پرسی, آهن, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

امروزه کارخانجات زیادی در حوزه ی تولید محصولات فولادی فعالیت دارند. یکی از محصولاتی که در حال حاضر به طور گسترده در اتصالات لوله های گازی استفاده میشود، سه راهی گازی میباشند.

در این مطلب قصد داریم به معرفی این محصول، انواع و بررسی فرآیند تولید سه راهی گاز و تبدیل جوشی بپردازیم پس تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

معرفی سه راهی گازی

به ابزارهای اتصال که برای انشعاب از مسیری خاص در لوله استفاده میشود، سه راهی گاز گفته میشود.

استفاده از این سه راهی ها با توجه به نوع روابط زیر از جمله:

  • تغییر دهنده مسیر حرکت
  • تقسیم کننده
  • انتقال دهنده
  • انسداد دهنده
  • کاهنده
  • انشعاب دهنده

استفاده میشوند.

جنس سه راهی گاز معمولا فلز یا پلیمر میباشد همچنین در مسیر لوله به صورت مساوی یا نامساوی انشعاب ایجاد میکنند.

انواع سه راهی گازی

سه راهی های گازی به سه دسته ی کلی

  • درزدار
  • مانیسمان
  • جوشی

تقسیم بندی میشوند.

درزدار

در این نمونه ورق فولادی به شکل لوله فرم داده میشود و همچنین با استفاده از جوش محل درز به هم دیگر جوش داده میشود.

در این روش جوش دهی بدون نیاز به دستگاه الکتریکی جوش و با ذوب لبه ها از طریق جریان آمپر بالا و قرار دادن آنها به صورت لب به لب در کنار یکدیگر تولید میشود.

در روش بعدی لبه ها با استفاده از فرکانس بالا ذوب میشود و بهم جوش میخورند.

تولید سه راهی درزدار به دو دسته ی زیر تقسیم بندی میشود:

درزدار مساوی

سه راهی گازی درزدار مساوی

سه راهی گازی درزدار مساوی

درزدار نامساوی

سه راهی گازی درزدار نامساوی

سه راهی گازی درزدار نامساوی

مانیسمان

لوله های مانیسمان نوعی لوله بدون درز میباشد که در فرآیند تولید این محصول از روش های جوش فلزی استفاده نمیشود.

مواد اولیه سه راهی های مانیسمان از شمش های فولادی گرد میباشد که تحت فرآیند نورد و کشش قرار گرفته میشود. مانیسمان با سوراخ کردن شمش استوانه ای اولیه تولید میشود.

تولید سه راهی مانیسمان نیز به دو دسته ی زیر تقسیم بندی میشود:

مانیسمان مساوی

سه راهی گازی مانیسمان مساوی

سه راهی گازی مانیسمان مساوی

مانیسمان نامساوی

سه راهی گازی مانیسمان نامساوی

سه راهی گازی مانیسمان نامساوی

جوشی

این نوع از سه راهی یک اتصال گازی است همچنین ظاهر این سه راهی به شکل حرف T میباشد.

سه راهی جوشی برای ایجاد یک انشعاب جدید مورد استفاده قرار میگیرد.

سه راهی جوشی خود نیز به دو دسته ی

سه راهی جوشی مساوی

سه راهی جوشی یک اتصال گازی است که یک انشعاب جدید ایجاد میکند که سایز آن با سایز دوسر اصلی (صاف) قطعه هم اندازه است و از آن برای ایجاد یک انشعاب جدید استفاده میشود.

سه راهی گازی جوشی مساوی

سه راهی گازی جوشی مساوی

سه راهی جوشی نامساوی (تبدیل)

سه راهی تبدیل جوشی یک اتصال گازی است که یک انشعاب جدید ایجاد میکند که سایز آن با سایز دوسر اصلی (صاف) قطعه متفاوت است و از آن برای ایجاد یک انشعاب جدید استفاده میشود.

سه راهی گازی جوشی تبدیل

سه راهی گازی جوشی تبدیل

بررسی فرآیند تولید سه راهی گاز و تبدیل جوشی

تولید سه راهی گاز و تبدیل جوشی با دو روش زیر انجام میشود.

  • تولید سه راهی گاز و تبدیل جوشی به روش نورد سرد
  • تولید سه راهی گاز و تبدیل جوشی به روش نورد گرم

تولید سه راهی گاز و تبدیل جوشی به روش نورد سرد

برای تولید سه راهی گاز و تبدیل جوشی به روش نورد سرد ابتدا لوله ها در سایزهای مناسب برش میخورد سپس در قالب های بزرگ آب جایگذاری میشود.

جک های هیدرولیکی به همراه سمبه آب را با فشار از سمت نافی سه راهی خارج کرده سپس لوله به شکل یک سه راهی شکل دهی میشود.

روش سرد در مقایسه با روش گرم پر هزینه میباشد.

در روش سرد، معمولا سه راهی تا سایز 10 اینچ تولید می شود.

تولید سه راهی گاز و تبدیل جوشی به روش نورد گرم

از لحاظ اقتصادی تولید سه راهی گاز و تبدیل جوشی به روش نورد گرم به صرفه تر میباشد.

این روش در مقایسه با روش سرد سرعت تولید پایین و سطح کیفیت سه راهی نسبت به روش سرد پایین تر میباشد.

از این روش برای تولید سه راهی در سایزهای بزرگتر از سایز 10 استفاده میشود.


source:معرفی سه راهی گازی و فرآیند تولید آن

نویسنده: آهن ملل اصفهان ׀ تاریخ: یک شنبه 23 آذر 1399برچسب:معرفی سه راهی گازی,انواع سه راهی گازی,فرآیند تولید سه راهی گاز و تبدیل جوشی, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

صفحه قبل 1 ... 13 14 15 16 17 ... 26 صفحه بعد

CopyRight| 2009 , ahanmelal.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com